Hei!

 

Vi heter Thomas og August og er to freelancere som sammen lager innslag til TV og Sosiale Medier. Vi har laget underholdning sammen i 12 år og er samkjørte som et gammalt ektepar.

Dette er sånn vi pleier å jobbe:

1 - Vi kommer inn tidlig i idéfasen, utvikler og skriver innholdet.

2 - Har regi og foto på innspilling.

3 - Klipper, lydmikser, fargekorrigerer og leverer.

4 - High fives all around.

Thomas er en 32 år gammel regissør fra Oslo og har hatt regi på flere av norges største TV-programmer. Han drives av å lage underholdene innhold som favner bredt, samtidig som det skal føles originalt. Med bakgrunn som idéutvikler og improvisasjonsskuespiller er en av styrkenes hans å kunne gjøre endringer på sparket under opptak, om uante muligheter byr seg. Thomas har klippet video fra han var 14 år, noe som gir han større kontroll over sluttproduktet helt fra forarbeidet.

 

På fritiden er han ivrig fallskjermhopper og fan av alt som går litt for fort. Ivrig er han også under navnet @thomasengeset på instagram.

August er utdannet filmfotograf fra Den Norske Filmskolen på Lillehammer, men hans allsidige bakgrunn har ført til at han er like delaktig i idéutvikling, manus og klipp, som i selve fotoarbeidet. August er den fotografen som tar regien når produksjonen plutselig må være to steder på en gang.

 

De få dagene i året August ikke er på jobb, sitter han i vannkanten av et godt gjemt fiskevann med ei flue i enden av snøret.